Project ZummerePower

Klant reactie

Hier doen we het voor!

Dankzij de creatieve, visuele & technische inbreng van Sapling Media staat onze eigentijdse website als een duurzaam huis. Een krachtige huisstijl die beter aansluit bij onze doelgroepen, producten en diensten. De samenwerking met Sapling Media is prima verlopen, constructief met genoeg ruimte voor ideeën en oplossingsrichtingen. Top!

Reactie van ZummerePower

Jean-Paul Haazen

ZummerePower

ZummerePower, opgewekt door duurzaamheid

ZummerePower is de energie coöperatie uit Someren. Gericht op de Somerense inwoners met als doel Someren energie neutraal maken. Wij van Sapling Media hebben het logo, de huisstijl en de maatwerk website voor ZummerePower verzorgt.


Het concept zoomt in op de balans tussen opwekken en verbruiken met een energie eindresultaat. Het beeldmerk visualiseerd een proces dat op zoek is naar balans. Een draaiende beweging die benadrukt dat het tijd is om een verandering teweeg te brengen. Deze beweging vindt plaats binnen een energie neutrale cirkel.


ZummerePower wordt ondersteund door een door ons ontwikkelde slogan. “Opgewekt door duurzaamheid”, met deze woorden verbinden we alle leden van ZummerePower. Iedereen die betrokken is met ZummerePower heeft dezelfde motivatie voor het verduurzamen van Someren. “Opgewekt” legt de link met het opwekken van groene energie in de vorm van wind of zonne-energie.


Een complete maatwerk website geeft ZummerePower het platform om kennis en acties te delen. Hierbij is het energie café een hele belangrijke. Tijdens deze bijeenkomsten spreken specialisten op het gebied van duurzaamheid en ondernemers uit de regio om de huidige maar zeker ook de potentiële leden te enthousiasmeren. Naast het energie café bied ZummerePower een energie scan op locatie aan. Hiermee krijgt de doelgroep precies inzicht in de potentiële besparing door middel van zonnepanelen. Kortom een coöperatie waar iedereen beter van wordt. Een lange termijn visie met een lange termijn samenwerking tussen Sapling Media en ZummerePower.