Sapling Media heeft me geholpen om mijn ideeën te visualiseren. Ik vind het zeer knap hoe de correcte vertaalslag wordt gemaakt van idee naar concept, een soort "derde hersenhelft"! Technisch adequaat, snel maar vooral zeer accuraat. Goed te bereiken per mail of telefoon. Vanaf het eerste moment zeer prettig samenwerken!

Ton van Loon - NovaGroen

Ton van Loon

NovaGroen

Sapling Media, creativiteit pur sang en dat met een gezonde dosis humor. Gasten die meedenken op een professioneel niveau. De passie spat er van af! Stadsbrouwerij Eindhoven en Café 100 Watt kunnen zich met trots richten op de nationale en internationale biermarkt. Cheers!

Rob Bours - Stadsbrouwerij EIndhoven

Rob Bours

Stadsbrouwerij Eindhoven - 100 Watt

Ben jij al klant van Sapling Media?

Dan zijn wij heel benieuwd wat jij van de samenwerking met ons vindt. Laat een berichtje achter via het reactie formulier op de website, like ons of schrijf een recensie op onze Facebook pagina.

Laat hier jouw reactie achter Of bezoek onze Facebook pagina

Dankzij de creatieve, visuele & technische inbreng van Sapling Media staat onze eigentijdse website als een duurzaam huis. Een krachtige huisstijl die beter aansluit bij onze doelgroepen, producten en diensten. De samenwerking met Sapling Media is prima verlopen, constructief met genoeg ruimte voor ideeën en oplossingsrichtingen. Top!

Reactie van ZummerePower

Jean-Paul Haazen

ZummerePower

Wij hebben de website van OJC Comeet Someren compleet laten vernieuwen door Sapling Media. Onze ervaring is dat zij niet de website maken die je wilt, maar er echt voor gaan zitten om de website te maken die jij nodig hebt. Ze denken goed mee en gaan er helemaal voor.

Reactie van OJC Comeet

Eimert Hendriks

OJC Comeet

In één zin, een super goede samenwerking. Sapling Media komt met vernieuwende dingen en luistert goed naar de wensen. Duidelijke afspraken met een eindresultaat boven de verwachting. Mijn idee is uitgegroeid tot een nieuwe huisstijl en website.

Brian van Oosterhout - Stucadoor van Oosterhout

Brian van Oosterhout

Stucadoor van Oosterhout