Reacties

Onze klanten aan het woord

Sapling Media, creativiteit pur sang en dat met een gezonde dosis humor. Gasten die meedenken op een professioneel niveau. De passie spat er van af! Stadsbrouwerij Eindhoven en Café 100 Watt kunnen zich met trots richten op de nationale en internationale biermarkt. Cheers!

Rob Bours

Stadsbrouwerij Eindhoven - 100 Watt

Sapling Media heeft me geholpen om mijn ideeën te visualiseren. Ik vind het zeer knap hoe de correcte vertaalslag wordt gemaakt van idee naar concept, een soort "derde hersenhelft"! Technisch adequaat, snel maar vooral zeer accuraat. Goed te bereiken per mail of telefoon. Vanaf het eerste moment zeer prettig samenwerken!

Ton van Loon

Novagroen

Kom in contact met ons

Ben jij al een klant van Sapling Media?

Dan zijn wij heel benieuwd wat jij van de samenwerking met ons vindt. Laat een berichtje achter via het reactie formulier op de website, like ons of schrijf een recensie op onze Facebook pagina.

Laat hier jouw reactie achter Of bezoek onze Facebook pagina

Dankzij de creatieve, visuele en ontwerptechnische inbreng van Sapling Media staat onze eigentijdse website als een duurzaam huis. Het krachtige nieuwe logo en huisstijl sluit beter aan bij onze doelgroepen, producten, diensten en communicatie uitingen. De samenwerking met Sapling is prima verlopen, constructief met genoeg ruimte voor nieuwe ideeën en oplossingsrichtingen.

Jean-Paul Haazen

ZummerePower

Wij hebben de website van OJC Comeet Someren compleet laten vernieuwen door Sapling Media. Onze ervaring is dat zij niet de website maken die je wilt, maar er echt voor gaan zitten om de website te maken die jij nodig hebt. Ze denken goed mee en gaan er helemaal voor.

Eimert Hendriks

OJC Comeet

In één zin, een super goede samenwerking. Sapling Media komt met vernieuwende dingen en luistert goed naar de wensen. Duidelijke afspraken met een eindresultaat boven de verwachting. Mijn idee is uitgegroeid tot een nieuwe huisstijl en website.

Brian van Oosterhout

Stucadoorsbedrijf van Oosterhout

Dit is waar wij het voor doen

Onze klanten staan bij ons op nummer 1. Daarom hechten wij veel waarde aan onze klantreacties. Een tevreden klant is voor ons het aller belangrijkste. Het bovenstaande overzicht laat een greep zien uit al onze klantreacties. Ben jij tevreen klant geweest bij Sapling Media of wil jij jouw project samen met ons starten? Neem dan contact met ons op!