Content laten vullen

Wanneer de online gang van jouw website dichter bij komt, wil jij niet door onvoorziene werkzaamheden of vertraging verrast worden. Daarom adviseren wij van Sapling Media om op tijd te beginnen met het creëren van content of het uitbesteden hiervan. Wij kunnen het vullen van deze content voor jou uit handen nemen waardoor jij zelf ontzorgt wordt. Het enige wat jij hoeft te doen is aftellen.

Zelf beheren of uitbesteden


Sapling Media levert iedere website op met een open source CMS (content management system). Hierdoor ben jij zelf in staat om jouw eigen website te beheren. Of dit nu via Drupal of Wordpress is, met beide kun jij zelf aan de slag. Maar wij willen je er op attenderen dat, zeker bij de eerste keer dat de website gevuld wordt, een aantal extra handjes geen kwaad kunnen. Omdat een nieuwe website qua inhoud vaak blanco begint, is het een omvangrijke klus om zelf te doen.


Sapling Media regelt het vullen


De eerste keer vullen kunnen wij voor jou faciliteren. Maar zeker ook het website beheer in de toekomst behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier hoef jij alleen de inhoud van de website aan ons door te geven en wij zorgen ervoor dat deze keurig op jouw nieuwe website terecht komt. Heb jij er behoefte aan dat wij het updaten van de website regelen, neem dan contact met ons op!

Resultaten

Van goed idee naar concreet resultaat