Valideer jouw website op W3C

Wanneer je een website laat maken, wil je dat deze netjes wordt opgeleverd. Het is vaak moeilijk om dit zelf te controleren. Een validatie op w3c geeft je de optie om bepaalde standaarden te controleren. Wij leveren websites die voldoen aan geaccepteerde en bewezen technieken.

W3C Code maakt het mogelijk om kwaliteit te controleren

W3C validatie is een proces om te controleren of de opmaak van een website de standaarden volgt. Wanneer een website slaagt voor deze validatie, dan weet je dat de technische kwaliteit van de webpagina’s gewaarborgd is. Een website die niet slaagt voor deze validatie is niet bij uitstek slecht, maar het kan dan moeilijker zijn om aan te tonen dat deze opmaak in orde is.

Kwalitatieve opmaak met W3C validatie heeft voordelen

Een W3C gevalideerde website kan voordelen bieden. Zo kan het ervoor zorgen dat je beter gevonden wordt bij zoekmachines. Wanneer je websites fouten heeft in de opmaak kan dit effect hebben op de prestaties. Daarnaast wordt een gevalideerde opmaak beter weergegeven op een breed scala aan browsers. Wanneer de opmaak klopt, kunnen browsers deze beter interpreteren en bereik je een groter publiek. Wordt jouw website niet gevalideerd? Vraag om uitleg. Sapling Media helpt je graag.

Resultaten

Van goed idee naar concreet resultaat