Website strategie

Bij Sapling Media begint ieder project, groot of klein, met een goed plan. Een plan dat uitmondt in een passend concept waar we samen de toekomstige communicatie op af kunnen stemmen. Op deze manier kunnen we door één duidelijke strategie de onderneming richting geven. Een richting die we samen met jou vastzetten. Door deze basis kan ieder nieuw communicatiemiddel getoetst worden op kwaliteit en of het bijdraagt aan het grotere plaatje.

Duidelijkheid en uniformiteit


Door één richting te kiezen met jouw onderneming kunnen we de juiste doelgroep op een uniforme en consequente manier benaderen. Hiermee houden we jouw bedrijfscommunicatie duidelijk en voorkomen we verwarring tussen de diverse communicatiekanalen. We noemen dit een crossmediale aanpak. Bij deze aanpak is de strategie het verbindende element tussen jou, jouw communicatie en jouw doelgroep.


Strategisch doordacht


Een doordachte strategie zorgt voor rust en de zekerheid dat jouw bedrijfsuitstraling klopt. We gaan voor concepten die tot in de puntjes uitgewerkt zijn zodat we achteraf zo min mogelijk hoeven bij te stellen. Liever het complete proces opdelen in een aantal fases dan alles in één keer zonder er uitgebreid over na te denken. Kan jouw onderneming een strategisch partner gebruiken, laat het ons weten.

Resultaten

Van goed idee naar concreet resultaat