Aanwezig op social media

Sapling Media helpt jouw onderneming bij het opzetten van een op maat gemaakt social media plan. We bespreken samen waar we welke social media kanalen voor kunnen inzetten. Maar ook welke social media kanalen niet bij jouw onderneming passen. Naast de inzetbaarheid specialiseert Sapling Media zich in het uiterlijk van de social media. We stemmen dit af op de huidige identiteit of de door ons gerealiseerde nieuwe huisstijl.

Social media zorgt voor extra bereik

Social media kan verwerkt worden in jouw bedrijfscommunicatie. Het kan zelfs ingezet worden als hoofd communicatiemiddel richting jouw klanten. Door op social media te posten wat voor projecten je hebt gerealiseerd en waar je op het moment mee bezig bent, geef je een potentiële klant de kans om laagdrempelig kennis met je te maken. Heb je een succes behaald, deel dit dan, laat weten wanneer het goed gaat. Mocht er nou toch iets mis zijn gegaan, dan is social media de perfecte plek om dit recht te zetten. Laten zien hoe goed jij met problemen omgaat en hoe jij ze uiteindelijk oplost, zorgt voor veel vertrouwen.

Klant contact via social media

Transparantie, toegankelijkheid en persoonlijkheid kenmerken het gebruik van social media. Dit is de plek waar bepaalde type klanten graag communiceren. Wanneer je hier in mee gaat als onderneming is de kans op een persoonlijke band met jouw klanten groter. Laat klanten reviews schrijven en posten op bijvoorbeeld jouw Facebook pagina. Dit is voor een potentiële klant net het zetje in de juiste richting om contact op te nemen. Bereikbaar zijn op een laagdrempelige manier. Zet jouw social media extra kracht bij met een krachtig logo, promotie plan of een aansluitende website.

Resultaten

Van goed idee naar concreet resultaat