Full service

Bij Sapling Media vind jij diverse expertises terug. Wij zijn opgericht vanuit de full service gedachte: één adres voor al jouw creatieve en technische vragen. Wij kunnen jouw onderneming voorzien van een passend logo, complete huisstijl of een nieuwe website of webshop. Lange termijn, zo zien wij onze samenwerkingen.

Creatieve partner


Sapling Media bestaat uit een multi-disciplinair duo bestaande uit een creatieve vormgever en technische programmeur. Wij kunnen jou helpen bij het opstarten van de identiteit van een nieuwe onderneming. We kijken samen naar de doelgroep en wie jij bent als onderneming. We proberen het beoogde imago en de bedrijfsidentiteit zo dicht mogelijk bij elkaar te houden. De doelgroep moet jou immers hetzelfde zien als hoe jij jezelf ziet. Vanuit één basis concept kunnen we alle andere uitingen vormgeven.


Technische partner


Het realiseren van een website of webshop behoordt tot onze core business. We helpen jou graag op weg met een op maat gemaakte online identiteit. Compleet met beheersysteem (CMS) en workshop wanneer jij hier behoefte aan hebt. Wij werken nauw met jou samen waardoor wij de doorlooptijden van onze projecten waarborgen. Ben jij op zoek naar zowel een creatief als technisch partner schroom dan niet en neem contact met ons op.

Resultaten

Van goed idee naar concreet resultaat