Perro Perro

Webshop restyle

Wij van Sapling Media hebben een webshop restyle uitgevoerd voor dierenvoeding webshop Perro Perro. Gebaseerd op de huidige technische basis hebben wij op diverse vlakken optimalisatie uitgevoerd. Denk hierbij aan SEO (vindbaarheid), technische opbouw, uiterlijk en customer journey. Deze laatste is voor ons de belangrijkste: hoe krijg je de bezoeker zo snel mogelijk van een oriënterend bezoek naar het afrekenen van één of meerdere producten.

Om dit te bereiken hebben we de complete uitstraling van de webshop aangepakt. Hierbij is usability de belangrijkste peiler geweest. Vanaf het moment dat onze verbetering live is gegaan is de omzet verdrievoudigd. Door gebruik te maken van een heldere navigatie en duidelijke call to actions sturen we de bezoeker naar het belangrijkste webshop doel, de aankoop.

Verbeteringen als een one step checkout zijn onderdeel geweest van deze realisatie. Naast de voorkant hebben we ook aan de achterkant van de website verbetering doorgevoerd. Binnen de Wordpress installatie van Perro Perro hebben we het aantal plugins terug gebracht naar een minimum. Dit heeft direct invloed op de snelheid van de webshop. Technisch is de complete code nagelopen en geoptimaliseerd. Dit tezamen met de nieuwe SEO pagina teksten draagt bij aan een verhoogde vindbaarheid.

Vanaf de live-gang van Perro Perro scoort de webshop voor de door ons opgezette SEO pagina’s minimaal op de eerste pagina van Google. Waarbij op “biologische dierenvoeding” een eerste plaats is bereikt. Kortom, nieuwe uitstraling, geoptimaliseerd technische motor, SEO optimalisatie en een verdrievoudigde omzet. Sapling Media, waar ideeën groeien!