ZummerePower

Logo, huisstijl & website

ZummerePower, opgewekt door duurzaamheid

ZummerePower is de energie coöperatie uit Someren. Gericht op de Somerse inwoners met als doel Someren energie neutraal maken. Wij van Sapling Media hebben het logo, de huisstijl en de maatwerk website voor ZummerePower verzorgt.

ZummerePower wordt ondersteund door een door ons ontwikkelde slogan. “Opgewekt door duurzaamheid”, met deze woorden verbinden we alle leden van ZummerePower. Iedereen die betrokken is met Zummere Power heeft dezelfde motivatie voor het verduurzamen van Someren. “Opgewekt” legt de link met het opwekken van groene energie in de vorm van wind of zonne-energie.

Een complete maatwerk website geeft ZummerePower het platform om kennis en acties te delen. Hierbij is het energie café een hele belangrijke. Tijdens deze bijeenkomsten spreken specialisten op het gebied van duurzaamheid en ondernemers uit de regio om de huidige maar zeker ook de potentiële leden te enthousiasmeren. Naast het energie café bied Zummere Power een energie scan op locatie aan. Hiermee krijgt de doelgroep precies inzicht in de potentiële besparing door middel van zonnepanelen. Kortom een coöperatie waar iedereen beter van wordt. Een langeterijn visie met een langetermijn samenwerking tussen Sapling Media en ZummerePower.