Netwerk

Planning waarborgen door extra handjes

Gebruik maken van ons netwerk?
“Sapling Media werkt vanuit een multi-disciplinair standpunt. Wij combineren diverse skills op zowel het creatieve als het technische vlak. Op deze manier versterken we beide vakgebieden met elkaars inzichten waardoor het eindproduct, jouw project kwalitatief naar een hoger niveau wordt getild. Mochten wij in house behoefte hebben aan extra handjes dan kunnen wij hiervoor ons netwerk raadplegen.”

Planning waarborgen door extra handjes

Op het moment dat wij constateren dat de planning van jouw project onder druk komt te staan zullen wij er alles aan doen om een vertraging of uitstelling van de deadline te voorkomen. Intern zullen wij dit oplossen door het inschakelen van collega’s en onafhankelijken specialisten. Voor ons is het belangrijkste dat jouw project op tijd af is volgens de afgesproken specificaties.

Meer inzichten

Een betrokken netwerk in ieder creatief proces zorgt voor extra inzichten. Deze inzichten helpen bij het tackelen van zowel creatieve als technische problemen. Hierdoor kunnen wij het oplossend vermogen van Sapling Media garanderen. Wij weten aan ieder project een spreekwoordelijke mouw te passen. Ons doel is het vertalen van jouw vraag in een concreet project waarmee jij en jouw onderneming verder kunnen! Op zoek naar een sparringspartner met een mening, neem dan contact met ons op.