Tarieven

Fasering

Begin jouw project hier!
“De vragen “wat kost een website” of “wat kost een logo/huisstijl” krijgen wij vaak te horen. Helaas is er geen standaard antwoord mogelijk. Dit omdat ieder project op zichzelf uniek is, net als dat jouw onderneming uniek is. Bij het starten van een project gaan we samen om tafel zitten om de wensen in kaart te brengen, hieruit selecteren wij de meest effectieve. Wanneer een project te uitgebreid is voor het huidige budget is dit altijd op te delen in logische fases.”

Fasering

Het faseren van een project maakt een project behapbaar. Door kleine stappen te zetten kunnen wij bij iedere stap goed nadenken en precies de tijd nemen die nodig is. Wij gaan voor kwaliteit en een website of huisstijl die conversie oplevert. Jouw wensen zijn voor ons de input die wij nodig hebben om de creatieve motors opgang te brengen. Nadat deze wensen concreet gemaakt zijn zullen wij ze naast het budget leggen. Samen met jou bepalen we daarna de prioriteiten.

Maatwerk maakt meer mogelijk

Door eerst goed na te denken kunnen we het realisatie proces efficiënter insteken. Hierdoor besparen we kostbare tijd die we tijdens de productie nuttig kunnen inzetten. Wij denken graag me jou mee over hoe we de beschikbare tijd kunnen besteden. Door het gewicht op de briefing en het voortraject te leggen maken we de realisatie van het project een stuk makkelijker. Wil jij met ons aan de slag, neem dan contact met ons op.