Vindbaarheid

Nette code draagt bij aan vindbaarheid

Beter vindbaar worden
“Hoe mooi jouw website of webshop ook is, wanneer jij niet gevonden wordt door de doelgroep is dit eeuwig zonde! Naast de Google advertenties kun jij ook via een organische manier hoog in de zoekresultaten terugkomen. Het begint allemaal met een nette website structuur en codering via duidelijke standaarden en richtlijnen. Deze basis vullen we met geoptimaliseerde teksten en voilĂ , jij bent klaar om jouw project te lanceren.”

Nette code draagt bij aan vindbaarheid

Een website met een juiste structuur draagt bij aan de vindbaarheid. Het opdelen van de pagina in een pagina titel, headings, subheadings en lopende tekst helpt. Sapling Media zorgt voor gezonde codering die de basis vormt van jouw website. Aan de achterkant zorgen wij ervoor dat alles tip top in orde is waardoor jij daar aan de voorkant van de website profijt van hebt.

Copywriting met inhoud

Vindbaarheid valt of staat met een goedgeschreven tekst. Copywriting is hier de beste optie voor. Wij kunnen jou adviseren bij het schrijven van teksten waardoor jij Google, de lezer en jouw resultaten te vriend houdt. Geen lange waslijsten van zoekwoorden verstopt op jouw website pagina’s maar sterk opgezette converterende teksten die de bezoeker begeleiden naar het door jou gestelde einddoel.