Project begeleiding

We helpen u graag op weg

We helpen jou verder
“Wij proberen jou inzicht te geven in het complete proces. Hierdoor zal jij van alles op de hoogte zijn en zoveel mogelijk betrokken worden in het proces. Waar nodig zullen wij jou begeleiden om ons, maar vooral jouw project verder te helpen. Adviezen voor het schrijven van de content, uitzoeken van passend fotomateriaal of een workshop in ons CMS. Alles draagt bij aan het beste resultaat.”

We helpen u graag op weg

Naast het eindresultaat vinden wij het belangrijk dat het proces soepel verloopt. Dit betekend geen onnodige vertraging, snelle reactie tijd en een passend antwoord op jouw vragen. We lopen vooraf samen door de werkwijze heen en maken op deze manier een plan dat voor beide partijen werkt. Tijdens de realisatie van jouw project zullen wij dit plan als leidraad gebruiken.

Veel nieuwe informatie

Wat voor ons vanzelfsprekend is kan voor jou compleet nieuw zijn. Wij proberen ten alle tijden zoveel mogelijk vak jargon te vermijden en jou op een heldere manier alles uit te leggen. Hierdoor is het voor jou mogelijk om mee te denken en ook ons te begeleiden in het vertalen van jouw wensen. Ben jij klaar voor een persoonlijk proces, neem dan contact met ons op.