Website vullen

Zelf beheren of uitbesteden

Jouw website stresloos online
“Wanneer de online gang van jouw website dichter bij komt wil jij niet door onvoorziene werkzaamheden of vertraging verrast worden. Daarom adviseren wij van Sapling Media om op tijd te beginnen met het creĆ«ren van content of het uitbesteden hiervan. Wij kunnen het vullen van deze content voor jou uit handen nemen waardoor jezelf ontzorgt wordt. Het enige wat jij hoeft te doen is aftellen.”

Zelf beheren of uitbesteden

Sapling Media levert iedere website op met een CMS (content management system). Hierdoor ben jij zelf instaat om jouw eigen website te beheren. Of dit nu via Drupal of Wordpress is, met beide kun jij zelf aan de slag. Maar wij willen jou attenderen dat zeker bij de eerste keer dat de website gevuld wordt een aantal extra handjes geen kwaad kunnen. Zeker omdat een nieuwe website qua inhoud vaak blanco begint is het een omvangrijke klus om zelf te doen.

Sapling Media regelt het vullen

De eerste keer vullen kunnen wij voor jou faciliteren. Maar zeker ook het website beheer in de toekomst behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier hoef jij alleen de inhoud van de website aan ons door te sturen en wij zorgen ervoor dat deze keurig op jouw nieuwe website terecht komt. Heb jij er behoefte aan dat wij het updaten van de website regelen, kom dan in contact!