Full service

Creatieve partner

Start jouw project
“Bij Sapling Media vind jij diverse expertises terug. Wij zijn opgericht vanuit de full service gedachte, één adres voor al jouw creatieve en technische vragen. Wij kunnen jouw onderneming voorzien van een passend logo, complete huisstijl of een nieuwe website / webshop. Lange termijn, zo zien wij onze samenwerkingen.”

Creatieve partner

Sapling Media bestaat uit een multi-disciplinair team bestaande uit creatieve vormgevers en technische programmeurs. De eerste groep uit ons team kan jou helpen bij het opstarten van de identiteit van een nieuwe onderneming. We kijken samen naar de doelgroep en wie jij bent als onderneming. We proberen het beoogde imago en de bedrijfsidentiteit zo dichtmogelijk bij elkaar te houden. De doelgroep moet jou immers hetzelfde zien als dat jij, jezelf ziet. Vanuit één basis concept kunnen we alle andere uitingen vormgeven.

Technische partner

Het realiseren van een website of webshop behoord tot onze core business. We helpen jou graag op weg met een op maat gemaakte online identiteit. Compleet met beheersysteem (CMS) en workshop wanneer jij hier behoefte aan hebt. Wij werken nauw samen met andere specialisten in de IT branche waardoor wij de doorlooptijden van onze projecten kunnen waarborgen. Ben jij op zoek naar zowel een creatief als technisch partner schroom dan niet en neem contact met ons op.