Strategie

Duidelijkheid en uniformiteit

Leg de basis voor jouw project
“Bij Sapling Media begint ieder project, groot of klein met een goed plan. Een plan dat uitmond in een passend concept waar we samen de toekomstige communicatie op af kunnen stemmen. Op deze manier kunnen we door één duidelijke strategie de onderneming richting geven. Een richting die we samen met jou vast zetten. Door deze basis kan ieder nieuw communicatie middel getoest worden op kwaliteit en of het bijdraagt aan het grotere plaatje.”

Duidelijkheid en uniformiteit

Door één richting te kiezen met jouw onderneming kunnen we de juiste doelgroep op een uniforme en consequente manier benaderen. Hiermee houden we uw bedrijfscommunicatie duidelijk en voorkomen we verwarring tussen de diverse communicatie kanalen. We noemen dit met een moeilijk woord een crossmediale aanpak. Bij deze aanpak is de strategie het verbinden element tussen jou, jouw communicatie en jouw doelgroep.

Strategisch doordacht

Een doordachte strategie zorgt voor rust en de zekerheid dat jouw bedrijfsuitstraling klopt. We gaan voor concepten die tot in de puntjes uitgewerkt zijn zodat we achteraf zo min mogelijk hoeven bij te stellen. Liever het complete proces opdelen in een aantal fases dan alles in één keer zonder er uitgebreid over na te denken. Kan jouw onderneming een strategisch partner gebruiken, laat het ons weten.