Nieuwsbrief

Nieuwsbrief als verlengstuk van jouw website

Laat jouw nieuwsbrief proces opzetten
“Trek de aandacht naar jouw content door een interessante nieuwsbrief. Verleid jouw klanten om je website te bezoeken met pakkende artikelen. Sapling Media verzorgt een volledige integratie van een nieuwsbrief systeem in jouw website. Laat jouw bezoekers zich aanmelden en beheer alle subscribers via een overzichtelijk dashboard. Met een professionele nieuwsbrief opzet spring je boven de menigte uit.”

Nieuwsbrief als verlengstuk van jouw website

Naast informatie voorziening kan een nieuwsbrief bezoekers naar jouw website trekken. Wij denken met jou mee hoe het inschrijfproces het beste geïntegreerd kan worden in het ontwerp van de website. Naast een laagdrempelige inschrijving, verzorgen wij ook een nieuwsbrief template helemaal in lijn met jouw huisstijl.

Voeg extra waarde toe met jouw nieuwsbrief

Wil je content of acties delen met jouw bezoekers? Met een interessante nieuwsbrief trigger je ze om jouw website te bezoeken. Is je informatie relevant voor jouw doelgroep, dan breng je dit met een nieuwsbrief direct onder de aandacht. Hiermee onderneem jij actief actie en wacht je niet tot de bezoekers weer op jouw website uitkomen, maar verleid jij ze om een kijkje te komen nemen. Zet jouw nieuwsbrief in voor meetbare resultaten.