Responsive

Bereik meer potentiële bezoekers

Word toegankelijk in ieder formaat
“Je zit op de bank de gegevens te checken van dat ene bedrijf. Ga je lang zoeken naar verstopte en moeilijk bereikbare gegevens of bezoek je liever een website waar deze gegevens op de juiste plek staan waar je ze meteen kunt vinden? Responsive design is meer dan alleen een website die zichtbaar is op vele formaten, wij zorgen ervoor dat de juiste informatie makkelijk toegankelijk is voor iedere gebruiker.”

Bereik meer potentiële bezoekers

Beperk je niet door alleen toegankelijk te zijn voor bezoekers met een groot scherm. Spreek meer mensen aan met een mobiel vriendelijke website. Een enorme hoeveelheid internet gebruikers, checkt het liefst even een website op hun mobiele apparaat.

Responsive design met een duidelijk doel

Shoppen, informatie lezen, video’s kijken. Iedere website heeft een eigen doel. Op een mobiel apparaat wordt dit doel uitvergroot en worden overbodige afleidingen geschrapt. Met responsive design worden de belangrijkste zaken uitgelicht, zodat de bezoeker gemakkelijk de weg kan vinden naar het doel. Sapling Media zorgt ervoor dat jouw bezoekers op de juiste plek terecht komen.