Huisstijl

Huisstijl

Zet jouw bedrijf op de kaart
“Als ondernemer maak je gebruik van diverse visuele uitingen, denk hierbij aan folders, flyers, brochures, website, webshop en het logo. Om een uniforme uitstraling te waarborgen wordt een huisstijl ontwikkeld als handboek en richtlijn voor alles waarmee jouw onderneming in de kijker staat.”

Uniforme uitstraling vraagt om een uniforme huisstijl

Al bijna 5 jaar adviseert Sapling Media ondernemers binnen en buiten Asten Someren in het aanmeten van een visueel maat pak. Wij zorgen ervoor dat elke onderneming in een nieuw jasje gestoken kan worden. Een door ons ontwikkelde huisstijl past precies, zit lekker en gaat bovendien tientallen jaren mee. Door te zoeken naar de essentie van jouw onderneming kunnen wij deze vertalen in een tijdloze huisstijl die met je mee groeit.  

Huisstijl als richtlijn

Sapling Media voorziet jou van een huisstijl document waarin alle regels over de nieuwe bedrijfsidentiteit staan beschreven. Denk hierbij aan lettertypes, kleurgebruik en het correct toepassen van het logo. De huisstijl geeft ondernemers binnen en buiten Asten Someren houvast bij het positioneren van de onderneming binnen de specifieke markt. Één duidelijke richtlijn waardoor al jouw werknemers de huisstijl toepassen op een uniforme manier.