Iconen

Iconen

READY, iconen SET, GO!
“Duidelijk, simpel, informatie maar vooral visueel aantrekkelijk. Een iconen set maakt diensten aantrekkelijk en eenvoudig te herkennen. Iconen kunnen toegepast worden op zowel de website als drukwerk of andere media. Maak jouw onderneming iconisch!”

Iconen spreken

Een iconen set maakt de media van jouw onderneming makkelijker te scannen voor een klant. Met minder woorden kan meer verteld worden. Iconen zijn een visuele vertaling van informatie die het scannen van content makkelijker maken maar naast dit zijn iconen ook gewoon leuk. Als visuele uitbreiding van de huisstijl worden iconen sets ontwikkeld. Dit zorgt voor net wat extra uitstraling die jouw onderneming onderscheiden van de concurrent in en om Asten Someren.

Van iconen naar iconisch

Als onderneming ben je zo saai als dat je overkomt. Uitgebreide stukken tekst kunnen vertaald worden in beknopte paragrafen. Door aan iedere paragraaf iconen toe te voegen is elke informatie nog interessanter te maken. Iconen kunnen los maar ook in combinatie met andere elementen gerealiseerd worden. Ben jij op zoek naar een partner die jouw onderneming kan voorzien van iconen die ook verwerkt kunnen worden in illustraties, drukwerk of de website? Wij zijn er klaar voor om jou hierbij te ondersteunen. Laten we jouw onderneming iconisch maken met op maak gemaakte iconen van Sapling Media.