Wireframes

Wireframes

Behoefte aan wireframes? Klik hier
“Bij een uitgebreide website realisatie wil je alle neuzen dezelfde kant op hebben staan. Duidelijke verwachtingen voor zowel jou als klant en wij als Sapling Media. Wireframes zijn een technische blauwdruk die jouw idee├źn concreet maken. We leggen met wireframes de basis voor velen websites binnen en buiten Asten Someren. Heb jij behoefte aan zekerheid vooraf? Lees dan verder!”

Wireframes zorgen voor inzicht

Als het gaat om jouw website spelen enthousiasme en goede ideeën een belangrijke rol. Om te polsen of deze twee onderdelen overeen komen met de inventarisatie en uiteindelijke realisatie is het belangrijk om ze zo snel mogelijk concreet te maken. Zodra er een basis ligt kan jij als klant kritisch kijken of alle vragen en input zijn verwerkt. Wireframes vormen de basis van iedere website realisatie.

Samen de route bepalen met wireframes

De wireframes fase is de meest intensieve fase uit een website realisatie. Een goede samenwerking tussen klant en Sapling Media is hierin essentieel. We bepalen samen de technische restricties, pagina relaties, pagina doelen en het uiteindelijke website doel. Jij als klant voorziet ons van input, denkt mee en geeft uiteindelijk een GO op de wireframes. Vanuit deze geaccordeerde basis realiseren we het webdesign en het web development traject.