“Is jouw huidige onderneming gegroeid en sluit de huidige uitstraling niet meer helemaal aan? Dan is het tijd voor een restyle. We vernieuwen jouw huidige bedrijfscommunicatie met minimale middelen. Een restyle zorgt met een beperkte prijs voor effectief resultaat. Is jouw logo qua looks niet meer van deze tijd maar de essentie nog wel actueel? Past de uitstraling van de website niet meer bij wat jij te vertellen hebt? Klinkt dit herkenbaar, lees dan verder!”

Een restyle maakt van een goed bedrijf een beter bedrijf

Er zijn diverse toepassingen voor een restyle, zowel technisch als grafisch. Is jouw webshop technisch prima maar mist de uitstraling die past bij jouw onderneming? Dan kunnen we er in dit geval voor kiezen om alleen het design aan te scherpen maar de volledige technische basis in tact te laten. Andersom is dit ook mogelijk, bevalt het uiterlijk van jouw website goed maar dient deze technisch verbeterd te worden? Dan kunnen we ons richten op de achterkant van de website, denk hierbij aan het responsive maken, de snelheid verhogen, de vindbaarheid vergroten en of een ander CMS (beheersysteem) te installeren.

Een restyle brengt je van 95% naar 100%

Met de kennis die wij bezitten kunnen we in plaats van een volledig nieuw ontwerp ook het huidige ontwerp aanscherpen. Op deze manier tillen we met een restyle jouw onderneming naar een hoger niveau. De kracht zit hem in de details en het verbeteren van kleine dingen. Van tweede naar eerste plek gaan in de zoekresultaten, het onderscheidend vermogen van jouw bedrijfsidentiteit vergroten ten opzichte van de concurrentie of het werven van niet die paar extra klanten. Met een restyle wordt dit allemaal mogelijk. Ben of ken jij een ondernemer binnen en buiten Asten Someren die meer kan halen uit de huidige communicatie? Neem dan contact op!