Social Media

Socialmedia zorgt voor extra bereik

Jouw socialmedia optimaliseren
“Sapling Media helpt jouw onderneming bij het opzetten van een op maat gemaakt socialmedia plan. We bespreken samen waar we welke socialmedia kanalen voor kunnen in zetten. Maar ook welke socialmedia kanalen niet bij jouw onderneming passen. Naast de inzetbaarheid specialiseert Sapling Media zich in het uiterlijk van de socialmedia. We stemmen dit af op de huidige identiteit of de door ons gerealiseerde nieuwe huisstijl.”

Socialmedia zorgt voor extra bereik

Socialmedia kan verwerkt worden in jouw bedrijfscommunicatie. Het kan zelfs ingezet worden als hoofd communicatiemiddel richting jouw klanten. Door op socialmedia te posten wat voor projecten je hebt gerealiseerd en waar je op het moment mee bezig bent geef je een potentiële klant de kans om laagdrempelig kennis met je te maken. Heb je en succes behaald deel dit dan, laat weten wanneer het goed gaat. Mocht er nou toch iets mis zijn gegaan is socialmedia de perfecte plek om dit recht te zetten, laten zien hoe goet jij met problemen omgaat en hoe jij ze uiteindelijk oplost zorgt voor veel vertrouwen.

Klant contact via socialmedia

Transparantie, toegankelijkheid en persoonlijkheid kenmerken het gebruik van socialmedia. Dit is de plek waar klanten graag communiceren. Wanneer je hier in mee gaat als onderneming is de kans op een persoonlijke band met jouw klanten groter. Laat klanten reviews schrijven en posten op bijvoorbeeld jouw Facebook pagina. Dit is voor een potentiële klant net het zetje in de juiste richting om contact op te nemen. Bereikbaar zijn op een laagdrempelige manier. Zet jouw socialmedia extra kracht bij met een krachtig logo, promotie plan en of een aansluitende website.